N

Nieuwe bewoners

Stichting Oud Kolhorn wil graag nieuwe bewoners van het Rijksbeschermd Dorpsgezicht informeren over het bestaan van deze stichting. Men ontvangt daarom een brief met de volgende inhoud:

Welkom!

Het bestuur van de Stichting Oud Kolhorn heet u van harte welkom als nieuwe bewoner in het Rijksbeschermd dorpsgezicht Kolhorn. We hopen dat u met heel veel plezier zult wonen in dit mooie dorp.
Stichting Oud Kolhorn stelt zich tot doel om het cultureel erfgoed van Kolhorn te beschermen en zorg te dragen voor het behoud van de historische identiteit van het dorp. Wij verlenen subsidies om iedereen in staat te stellen zijn huis, schuur, omheining te renoveren, op een manier die past bij het beeld van Kolhorn voor 1950. Bent u van plan iets te wijzigen aan of rond uw huis neem dan gerust contact met ons op. Voor advies, of voor een financiƫle bijdrage. Wist u dat u binnen ons Rijksbeschermd dorpsgezicht voor veel aanpassingen aan de buitenkant van uw woning of pand een omgevingsvergunning nodig heeft?
We hopen samen met u Kolhorns authentieke uitstraling te kunnen behouden. Op onze website, www.oudkolhorn.nl, vindt u meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Patrick van Emmerik, voorzitter

Klik hier voor de contactgegevens.